nedjelja, 6. siječnja 2013.

Wish lista

Ako ne želite trošiti mukotrpno zarađene pare na pizdarije onda je pravo čudo što ste zalutali na ovaj blog.  Jer mi pizdarije jednostavno obožavamo. Stalno ih gledamo. I kupujemo. :DZa divno čudo, na ovoj wish listi će se naći i određeni broj stvari koje su zaista korisne i sigurno neće završiti u usisavaču, kao mnogobrojne konfete, perlice, zakovice i slične gluposti koje mi (a kad kažem mi to se u ovom slučaju većinom odnosi na Dee :p ) kupujemo u ogromnim količinama.
U zadnje vrijeme me puca neka crno-bijelo-sivo faza i u skladu s tim sam našla par stvari za urediti stan.

Za ovim posterom cmoljim već neko vrijeme i sad je 20% snižen. Divno bi se uklopio u moju sobu i mislim da ću se ovih dana počastiti. :)
Drugo što mi je jako zapelo za oko je ova krasna posteljina. <3Cijena je više nego prihvatljiva tako da će isto biti moja, samo čekam rođendan. :D  Ako do tada ne bude out of stock. Onda ću doći svojoj dragoj majci s jako korisnom i pametnom rođendanskom željom, a ona će biti sva oduševljena jer sam konačno odrasla. <3
Ovaj džemper će uskoro biti skinut s liste, samo čekam da mi dođe nova kartica. <3

Prije jako puno godina sam kupovala neke stvari od sellerice koja sama radi prirodne kreme, ženska je divna. Već neko vrijeme planiram opet početi koristiti prirodnu kozmetiku (ne isključivo, samo neke stvari) tako da ću dati šansu ovoj kremi.
Evo još i hrpe proizvoda iz njenog shopa, radi raznorazne kugle, srca, soli za kupanje. <3
To je to, zasad. Kako sam samo skromna! :D Sve slike se nalaze na Ebayu, link na ostale shopove ne dam da mi ne pokupujete iteme. :pBroj komentara: 5:

 1. ajme poster... citam ja dalje clanak al samo se vracam gore na prvu sliku... predivan je

  OdgovoriIzbriši
 2. je, super je. <3 taman za Duricu. <3

  za mene pak fali jedno 5-6 boja. :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Jel da? <3 Slikam ga kad ga kupim. :-D

  OdgovoriIzbriši
 4. ja bih i sliku i posteljinu i džemperiju... a ni kremice i sapunčići ne izgledaju odbojno ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Slikam vam sve kad pokupujem. :-D Imamo isti ukus <3

  OdgovoriIzbriši